νυφικό IRIS

Το ιβουάρ νυφικό φόρεμα σε boho στυλ με διαφάνεια στο corsage, ανοιχτή πλάτη και εσάρπα με ανοιχτά κρόσια προσφέρει μια χαλαρή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Boho Στυλ:
Το boho στυλ είναι γνωστό για την ελεύθερη και χαλαρή αισθητική του. Συνδυάζει φυσικά υλικά, εκλεπτυσμένα σχέδια και χαλαρές γραμμές, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά άνετο και εναρμονισμένο νυφικό.

Διαφάνεια στο Corsage:
Η διαφάνεια στο corsage προσθέτει μια δόση κομψότητας και διακριτικής αισθητικής. Μπορεί να είναι κεντημένη, δαντελωτή ή άλλου τύπου ύφασμα που προσθέτει ενδιαφέρον.

Ανοιχτή Πλάτη:
Η ανοιχτή πλάτη δημιουργεί μια εντυπωσιακή παρουσία και αναδεικνύει τη θηλυκότητα της νύφης. Μπορεί να έχει διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως δαντέλα, κορδέλες ή διακριτικά κουμπιά.

Εσάρπα με Ανοιχτά Κρόσσια:
Η εσάρπα με ανοιχτά κρόσσια προσθέτει έναν αέρα boho και ρομαντικό στοιχείο. Τα κρόσσια μπορούν να είναι φυσικού χρώματος ή να συνδυάζονται με το ίδιο χρώμα με το νυφικό.

Συνολικά, αυτό το ιβουάρ νυφικό φόρεμα σε boho στυλ δημιουργεί μια χαλαρή, κομψή και μοναδική εμφάνιση για μια νύφη που επιθυμεί έναν διαφορετικό και ατημέλητο στυλ.