νυφικο IVONI

Ολόλευκο νυφικό σε γραμμή mermaid (γοργόνα), στράπλες με αποσπώμενο γιλέκο όλο από κεντημένη χάντρινη δαντέλα προσφέρει μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση.

Γραμμή Mermaid (Γοργόνα):
Η γραμμή mermaid δημιουργεί μια επιβλητική σιλουέτα που αγκαλιάζει το σώμα και επεκτείνεται στο κάτω μέρος, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και θηλυκό σχήμα.

Στράπλες Σχεδιασμός:
Ο σχεδιασμός στράπλες προσδίδει μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη αισθητική. Οι στράπλες μπορεί να διακοσμηθούν με διάφορα στοιχεία, προσθέτοντας λάμψη ή λεπτομέρειες.

Αποσπώμενο Γιλέκο:
Το αποσπώμενο γιλέκο προσθέτει πολυδιάστατη υφή στο νυφικό. Είναι επικαλυπτό από κεντημένη χάντρινη δαντέλα, προσφέροντας διακριτική λάμψη και λεπτομέρειες.

Κεντημένη Χάντρινη Δαντέλα:
Η κεντημένη χάντρινη δαντέλα προσφέρει πολυτέλεια και κομψότητα. Οι χάντρες προσθέτουν λάμψη και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες στο γιλέκο και στο νυφικό.

Συνολικά, αυτό το νυφικό συνδυάζει την εκθαμβωτική σιλουέτα της mermaid με την εκλεπτυσμένη λάμψη της κεντημένης χάντρινης δαντέλας, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση για τη νύφη που αναζητά τον συνδυασμό της κομψότητας και του διακριτικού λαμπερού στοιχείου.